Select Page
Πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της Φοιτητικής μας Παράταξης, ΦΠΚ Πρωτοπορία.
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Δήμο Κουντούρη, τον οργανωτικό Αντρέα Έλληνα καθώς και σε όλη την απερχόμενη ηγεσία της ΦΠΚ Πρωτοπορία για όλα όσα κατάφεραν με αποκορύφωμα την εξασφάλιση αυτοδυναμίας στην ΠΟΦΕΝ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το ιστορικό ποσοστό 50,44%. Μια μεγάλη αναγνώριση για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπρόσωποι της ΦΠΚ Πρωτοπορία θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των φοιτητών.
Κύρια ομιλήτρια του Συνεδρίου ήταν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, ενώ ομιλία απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, Γιώργος Χατζηγεωργίου. Ομιλία απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΝ, Ραφαήλ Ζαχαριάδης ενώ το Συνέδριο χαιρέτισαν με οπτικογραφημένο μήνυμα ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EDS), Beppe Galea και ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κυριαζής Σωτηρίου.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ε.Ε ΦΠΚ Πρωτοπορία, Δήμος Κουντούρης, προέβη σε απολογισμό της θητείας του ενώ παρουσίασε τους στόχους και το όραμα της νέας ηγεσίας. Ευχόμαστε καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στη νέα ομάδα της Φοιτητικής μας Παράταξης!