Select Page
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΒΡΕΣ ΣΤΟΧΟ | ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

March 22, 2015 @ 15:00 - 20:00

Free

Η Μαθητική Κίνηση της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού διοργανώνει στις 22 Μαρτίου 2014 ημερίδα επαγγελματικού προσανατόλισμου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου (Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά) από τις 15.00 μέχρι τις 20.00.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την επιλογή κλάδου σπουδών  κ.ά. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), Παναγιώτη Σεντώνα,  τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΟΝΕΚ, Λεύκο Δημοσθένους, και τον Μιχάλη Βασιλείου, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με ενημερωτικά περίπτερα και σταθμούς τα πιο κάτω Δημόσια και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΕΠΑΚ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK, UCLAN και CIM.

Oι μαθητές που θα παρευρεθούν στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται τόσο από τους Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού όσο και από τους εκπρόσωπους των Πανεπιστημίων που θα βρίσκονται στα περίπτερα για να παρέχουν πληροφορίες και ενημερωτικά έντυπα.

Details

Date:
March 22, 2015
Time:
15:00 - 20:00
Cost:
Free
Event Category:
Website:
nedisy.org

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

Κτηριο Κοιν. Δραστηριοτητων – Πανεπιστημιουπολη
Panepistimiou
Λευκωσία, Cyprus
+ Google Map