Select Page
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΔΗΣΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

October 2, 2017 @ 18:30 - 20:00

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοινώνει την διεξαγωγή του Επαρχιακού Θεματικού Συνεδρίου της στην Λεμεσό με τίτλο «Κύπρος που αλλάζει. Νεολαία που κερδίζει.»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017, στις 18.30 στα νέα γραφεία της Επαρχιακής Γραμματείας στην Οδό Κουρίου 4 (Πάροδος Θεσσαλονίκης) στην Λεμεσό.

Το Θεματικό Συνέδριο πραγματοποιείται μετά το Παγκύπριο Συνέδριο της παράταξης και έχει ως βάση συζήτησης την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε και αφορά στην Κύπρο του 2030, το όραμα και τον στρατηγικό σχεδιασμό που οφείλουμε να έχουμε.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, Πέτρος Δημητρίου, θα αναπτύξει  την θεματική με τίτλο «Οι προσδοκίες της νεολαίας από μια Κύπρο που αλλάζει». Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολιάζει «Το νεανικο επιχειρείν στην Κύπρο του αύριο». Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, αναλύει την δική του εισήγηση για «Μια πολιτεία που αγκαλιάζει τους νέους». Τέλος, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Ανδρέας Αναγιωτός θα αναφερθεί στο «Πως το Πανεπιστήμιο διασφαλίζει μακρόπνοο όραμα για τους Νέους».

Πριν την έναρξη του Θεματικού Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων, ενώ μετά την λήξη του θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού της οργάνωσης η εκλογή της νέας Επαρχιακής Γραμματείας.

Details

Date:
October 2, 2017
Time:
18:30 - 20:00
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΚΟΥΡΙΟΥ 4
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΛΕΜΕΣΟΣ, Cyprus
+ Google Map