Select Page
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ!

December 30, 2015 @ 08:00 - 17:00

Νοιάζομαι!

Η ΝΕΔΗΣΥ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και παρέμβασης στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα και διεκδικεί όλα όσα θα έπρεπε σε μία πολιτισμένη κοινωνία να θεωρούνται αυτονόητα. Η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η ίση μεταχείριση δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ένδειξη σεβασμού στον άνθρωπο.

Ως εκ τούτου η ΝΕΔΗΣΥ παρουσιάζει σειρά δράσεων οι οποίες προγραμματίζονται στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού, για την ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων όσον αφορά την στήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα. 


Συλλέγουμε παγκύπρια από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου πώματα και τενεκεδάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Προχωρούμε στις 5 και 6 Δεκεμβρίου σε Λάρνακα, Λευκωσία, Πάφο, Λεμεσό και Παραλίμνι, στην επιμέλεια και το βάψιμο χώρων στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.

Στις 13 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό τουρνουά αγάπης. Στο 3on3 τουρνουά καλαθόσφαιρας, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, οι φιλικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ τριμελών ομάδων, οι οποίες θα αποτελούνται από δύο εθελοντές και ένα μέλος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 5 λεπτών και όλοι οι εθελοντές θα διαγωνιστούν σε τροχοκαθίσματα.


Γίνε και εσύ εθελοντής!

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού καλεί τα μέλη και φίλους της οργάνωσης όπως συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις που προγραμματίζονται, δηλώνοντας συμμετοχή στα κεντρικά γραφεία της, στο 22757999!

νοιαζομαι καμπανια

Details

Date:
December 30, 2015
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:

Organizer

ΝΕΔΗΣΥ
Email
nedisy@nedisy.org.cy
View Organizer Website

Venue

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ, Cyprus
+ Google Map