Select Page

Ως Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού χαιρετίζουμε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019  στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού στην παρουσία του Υπουργού κ. Κώστα Χαμπιαούρη, του Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πέτρου Δημητρίου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Τάσου Χριστοφίδη, του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και άλλων Αρμόδιων Υπηρεσιακών με θέμα την προώθηση του θέματος της δημιουργίας Σχολής «Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λάρνακα.

Εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίηση μας για την πλήρη και συνεχή επαναβεβέωση από τον Διευεθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πέτρου Δημητρίου εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την δημιουργία και λειτουργία της Σχολής στην περιοχή της Λάρνακας.

Ευελπιστούμε όπως οι διαδικασίες για την γρήγορη και άμεση υλοποίηση της δημιουργίας της Σχολής ξεκινήσουν άμμεσα. Σε μια χώρα όπως η Κύπρος θεωρούμε αυτονόητο την ύπαρξη ανώτατης σχολής υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, της οποίας οι απόφοιτοι θα μπορούν να διαπρέψουν στον συγκεκριμένο κλάδο.