Select Page

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις στα πλαίσια της εκστρατείας “Επόμενη Μέρα” αντιπροσωπεία της ΝΕΔΗΣΥ
επισκέφθηκε το προσφυγικό αθλητικό σωματείο ΑΣΙΛ Λύσης στην Λάρνακα. Εκεί συναντήσαμε τον Πρόεδρο του σωματείο κ. Γιώργο Χρίστου.

Μετά την ξενάγηση μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Γρηγόρης Αυξεντίου” του σωματείου, είχαμε ενημέρωση για την λειτουργία της ομάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προσφυγικά σωματεία στις μικρότερες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα συζητήσαμε για τις καθημερινές υψηλές απαιτήσεις που καλλούνται να εκπληρώσουν οι σύλλογοι για  εύρυθμη λειτουργία τους.

Για ακόμη μια φορά η γραφειοκρατία αποτελεί βασικό πρόβλημα για την απρόσκοπτης λειτουργίας της ομάδας και δη των προσφυγικών σωματείων αφού ένα από τα βασικά προβλήματα των ομάδων αποτελούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και οι σχετικές άδειες.

Ο ΚΟΑ και η πολιτεία οφείλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν ιδιαίτερα αυτά τα σωματεία αφού είναι αυτά κρατούν άσβεστη τη φλόγα για επιστροφή στη γη των προγόνων μας.

** Κατά την αποχώρηση μας η ομάδας του ΑΣΙΛ Λύσης μας προσέφερε αναμνηστικό δώρο την εικόνα του κατεχόμενου ναού της Παναγίας της Λύσης.

 

Λευκωσία 12 Νοεμβρίου 2019

IMG_20191112_111150