Select Page

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες και τα προβλήματα της κοινωνίας των πολιτών, ανακοινώνει την εκστρατεία με τίτλο «Επόμενη Μέρα».

Η «Επόμενη Μέρα» είναι πολλά παραπάνω από μια απλή εκστρατεία. Είναι η πλατφόρμα η οποία θέλουμε να γίνει η φωνή του νέου επιχειρηματία, αγρότη, εργάτη, φοιτητή και αθλητή. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μορφής κομματικής ή ιδεολογικής ταυτότητας, έχουμε στόχο να έρθουμε σε επαφή με τους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να εξωτερικεύσουμε τις δυσκολίες του καθημερινού τους αγώνα, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις ελπίδες τους για το αύριο.

Η πρωτοβουλία «Επόμενη Μέρα» θα αποτελέσει το κύριο πρόταγμα της ΝΕΔΗΣΥ για τους επόμενους μήνες, με στοχευμένες συναντήσεις «επί του εδάφους» με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών, αθλητές και νέους επιστήμονες από το σύνολο του φάσματος της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου μας. Στόχος η διαμόρφωση μιας χάρτας θέσεων και προτάσεων, στην βάση θεμάτων μείζονος σημασίας για την λειτουργία ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού κράτους.

Η εκστρατεία μας θεμελιώνεται κάτω από τρείς βασικούς πυλώνες:
Παιδεία – Αθλητισμός
Περιβάλλον
Επιχειρηματικότητα

Ως Οργάνωση έχουμε προγραμματισμένες μια σειρά από εκδηλώσεις στις οποίες θα θίξουμε θέματα που αφορούν την ευρύτερη κυπριακή κοινωνία στο πλαίσιο πάντα των τεσσάρων θεματικών.

Τέλος, γνωρίζουμε πως το νέο μας εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο. Ανοίγοντας και επίσημα τον δημόσιο διάλογο σε όλα τα μέτωπα ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Να κάνουμε την «Επόμενη Μέρα» καλύτερη από το παρών. Να αφυπνίσουμε την σιωπηλή πλειοψηφία των νέων να πάρει το μέλλον στα χέρια της, γιατί η «Επόμενη Μέρα» ανήκει σε όσους προσπαθούν να την δημιουργήσουν.