Select Page

Είναι με ιδιαίτερη έκπληξη που διαβάσαμε την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος η οποία, κάνει λόγω για σκάνδαλα μεγατόνων(;). Αυτό γιατί, είχαμε σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξη της ΝΕΔΗΚ τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, με το τέλος των προεδρικών εκλογών.

Κάποιος όμως που έχει συνηθίσει για χρόνια στην πολιτική ανυποληψία, είναι λογικό να αντιδρά σπασμωδικά και επιθετικά όταν παίρνει άνωθεν εντολές για το τι πρέπει να γράψει. Αυτό συνέβη και με τη νεολαία του Νικόλα Παπαδόπουλου, η οποία αντί να τολμήσει να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη, επιδίδεται στην μόνη πρακτική που της δίδαξαν οι κομματικοί της αγκιτάτορες, να στρεψοδικούν έναντι των άλλων.

Ιδιαίτερα όταν προσπαθούν να εμφανιστούν ως άλλοι “μεσσίες” έτοιμοι να “αφυπνίσουν” την Κυπριακή κοινωνία, την ίδια ώρα που είναι εκείνοι που βρίσκονται σε συνεχή λήθαργο και ξυπνούν για μερικές μέρες κάθε 5 χρόνια. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν τι ενέργειες μπορεί να κάνει μια νεολαία κόμματος σε μια τέτοια περίπτωση.

Μπορούμε να υπενθυμίσουμε πως ζούμε σε ένα κράτος το οποίο έχει και νόμους και αρμόδιες αρχές για να ερευνήσουν τυχόν μη τήρηση των πρώτων. Οι καιροσκοπικές ανακοινώσεις που ως μόνο στόχο έχουν να προσελκύσουν μερικές ψήφους παραπάνω εν όψει εκλογών δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο αυτών των νεολαίων. Ειδικά όταν αυτές βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ως Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού είμαστε οι πρώτοι που ζητούμε να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Καλούμε λοιπόν την Νεολαία του Νικόλα Παπαδόπουλου να εργαστεί προς όφελος των πραγματικών προβλημάτων που ταλανίζουν την Κυπριακή Κοινωνία και ελπίζουμε πως η ανακοίνωση δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα όπως μας έχουν συνηθίσει.

 

Αντρέας Ελευθερίου
Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ
Λευκωσία 25 Νοεμβρίου 2019