Business Talks – Panel 04, με τον Roy Munin & τον Φρίξο Λάρκο

Ημερομηνία: 20.11.2025

|

Κατηγορία:

Business Talks – Panel 04, με τον Roy Munin & τον Φρίξο Λάρκο

Κλείνουμε δυναμικά το πρώτο «Business Talks» με ένα πάνελ αφιερωμένο στην τεχνολογική επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις στο tech και το startup ecosystem – τον χώρο όπου οι ιδέες γίνονται προϊόντα και οι άνθρωποι δημιουργούν πραγματική αξία.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στο Lemon Park, στις 15:00–15:45, φιλοξενούμε δύο εξαιρετικούς ομιλητές:

1) Roy Munin, CEO & Co-Founder των MadeinJLM και Freshboard.co, με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη του startup οικοσυστήματος του Ισραήλ.

2) Φρίξος Λάρκος, CEO & Co-Founder της Crowdbase.

Θα συζητήσουμε μεταξύ άλλων:
– Πως χτίζονται βιώσιμα startups σε μικρές και ανταγωνιστικές αγορές.
– Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία μιας tech επένδυσης.
– Πως γίνεται η ορθή αξιολόγηση της σωστής επένδυσης.

Δύο νέοι άνθρωποι με σπουδαία αποτελέσματα, που τόλμησαν, επένδυσαν και πέτυχαν. Η εμπειρία και επαφές τους είναι πολύτιμα για όποιον θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στον κόσμο της τεχνολογίας.

Σε περιμένουμε το Σάββατο στο Lemon Park, στις 15:00, για ένα πάνελ που υπόσχεται γνώση, ιδέες και έμπνευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

*Το συγκεκριμένο πάνελ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα